Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jahtom po mediteranu

Rihanna u seksi badiću uživa na jugu Italije

rihanna
Foto: Instagram
1/3
29.08.2014.
u 14:14

Rihanna zna uživati i kao single cura. Stoga trenutačno dane provodi u badiću na jahti...

Rihanna zna uživati i kao single cura. Stoga trenutačno dane provodi u badiću na jahti. Plovi Rihanna jugom Italije i pokazuje na Instagramu svoja seksi izdanja u oskudnim badićima. Istrenirano tijelo i bujne obline lijepa pjevačica rado objavljuje i pokazuje.

Rihanna je odmor zaista zaslužila jer je prije njega snimila svoj osmi studijski album te odradila turneju s Eminemom. Mora joj se priznati da zaista zna kako iskoristiti slobodno vrijeme bez nastupa i snimanja. Ovo je za nju odmor od svega u punom smislu riječi jer se na neko vrijeme odrekla i alkohola.

>>Rihanna kupuje britanski nogometni klub uz savjet bliskog prijatelja Drogbe

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Don-Corleone
Don-Corleone
11:10 30.08.2014.

Okako sam poceo citati vecernjak skoro se svaki dan zapitam tko je ovo tko je ono,,i evo danas opet,,za ovu Rihanuu nisam nikad cuo niti je igdje u medijima i vidio,, nemam pojma tko je ova doticna Dama i koja je svrha njenoga objavljivanja na Vecernjaku,,,a takvih ima sve vise i vise,,da bi se popamtili svi neki navodni novopeceni poznati trebao bi covjek neku arhivu da vodi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije