Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'prljavi' posao

Rihanna se šminka, a oni joj popravljaju samostojeće čarape

rihanna
Foto: Instagram
1/3
05.03.2014.
u 14:59

Rihanna obožava modni svijet, stoga ne čudi što ovih dana boravi u Parizu i prati revije...

Rihanna obožava modni svijet, stoga ne čudi što ovih dana boravi u Parizu i prati revije. Tako je jučer otišla na Diorovu reviju, a prije toga objavila na Instagramu fotografije kojima je pokušala ilustrirati kako izgledaju njene pripreme za izlazak.

Dok je šminkala svoje lice, ekipa oko nje gledala joj je pod haljinu kako bi provjerili je li sve u redu s njenim samostojećim čarapama. Potom je objavila fotografiju na kojoj je friziraju u automobilu, a zatim glamur iz prvog reda.

>>Rihanna kakvu još niste vidjeli! Pjevačica danas slavi 26. rođendan

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije