Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bijesna pjevačica

Rihanna pošteno 'oprala' CBS jer je otkazan njen nastup

Rihanna
Foto: Instagram
1/5
16.09.2014.
u 18:01

Rihanna se ne ustručava jasno reći ono što misli, pa čak ni onda kada su u pitanju moćne televizijske kuće poput CBS-a...

Rihanna se ne ustručava jasno reći ono što misli, pa čak ni kad su u pitanju moćne televizijske kuće, kakav je CBS.

Nakon što su na CBS-u odlučili povući pjesmu ''Run This Town'' iz predstavljanja igre NFL-a, emisije ''Thursday Night Football'', Rihanna je na svoj osebujan i prost način komentirala njihovu odluku. Prozvala ih je jer su je pozvali da singl izvede ovog tjedna.

– CBS je povukao moju pjesmu s programa prošlog tjedna, a sad žele da nastupam ovaj četvrtak? Ne, je..te se! – napisala je, između ostalog, Rihanna na svom Twitteru. Zvijezda se uvrijedila jer su njen nastup odlučili otkazati zbog činjenice da je bila žrtva nasilja Chrisa Browna. Naime, sličan slučaj dogodio se nedavno kada je zvijezda NFL-a Ray Rice prebio svoju zaručnicu. Zbog cijelog skandala CBS je smatrao da bi bilo previše u emisiju o američkom nogometu dovesti Rihannu, koja je i sama bila pretučena.

>>Rihanna u seksi badiću uživa na jugu Italije

>>Zar joj nitko nije rekao da tajice nisu hlače? Koliko god bila fit...

>>Nogometaš nokautirao suprugu, a ona ga brani: Pokazat ćemo svijetu što je prava ljubav

Komentara 2

Avatar ivanvard
ivanvard
23:01 17.09.2014.

Malo se previše umislila.

LI
liliZG
12:13 17.09.2014.

ne kužim te razloge, po meni baš su je i trebali pozvati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije