Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepoznat detalj

Ricky Martin: Kada sam ugledao ovog glumca shvatio sam da sam gay

Ricky Martin
Foto: Instagram
1/5
25.02.2017.
u 13:00

Kada je ugledao Johna Travoltu u donjem rublju u filmu "Groznica subotnje večeri" shvatio je da mu žene nisu toliko privlačne

Gostujući u televizijskoj emisiji "Watch What Happens L!ve" showu pjevač Ricky Martin iskreno je pričao o svom privatnom životu.

Voditelju ovog talk showa  Andyju Cohenu otkrio je zbilja nepoznate detalje o sebi, pa tako i kada je i kako shvatio da je  homoseksualac. Na pitanje sjeća li se prvog muškarca prema kojem je osjetio privlačnost, Ricky je odgovorio:

Naravno da se sjećam! Bio je to John Travolta. Kada sam ga gledao u "Groznici subotnje večeri" u trenutku kad se pojavi u donjem rublju shvatio sam da mi žene nisu tako privlačne. 

Pjevač je rekao da mu se ta scena Travolte u donjem rublju bila toliko privlačna da je film pogledao odmah nakon toga još osam puta.

>>Ricky Martin uživa u srcu Zagreba: Latino zavodnika ugostio Viktor Drago?​

>>Ricky Martin: Moja obitelj sigurno će se širiti, želim imati i kćer!​

Komentara 7

CR
Croilir
13:34 25.02.2017.

Nisam gay. Ali bome sexy je u toj sceni. Ne toliko da bi sada sa njim spavao ali svi heteroseksualci su možda zericu gay a svi homoseksualci malo i hetero. To je normalno. A tko to negira laže.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije