Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi par

Slavni glumac zasjao na crvenom tepihu uz 34 godine mlađu djevojku

richard gere
Foto: Gtres/PIXSELL
1/6
24.11.2015.
u 14:45

Hollywoodski šarmer nije se odvajao od atraktivne Španjolke s kojom je u vezi od lipnja

S osmijehom od uha do uha slavni glumac Richard Gere sinoć je stigao na premijeru svog novog filma "Time Out of Mind" koja se održala u Madridu.

Iako se film bavi teškom tematikom koja nastoji osvijestiti probleme s kojima se svakodnevno susreću beskućnici, za njegovo dobro raspoloženje bila je zaslužna nova djevojka – 32-godišnja Alejandra Silva.

Par koji je u vezi nekoliko mjeseci spremno je pozirao fotografima ne skrivajući zaljubljene poglede. Hollywoodski šarmer tijekom večeri nije se odvajao od 34 godine mlađe odabranice s kojom zbog poslovnih obveza održava vezu na relaciji Madrid-New York

Gere je službeno još uvijek u braku s manekenkom i glumicom Carey Lowell s kojom ima 15-godišnjeg sina Homera Jamesa. Supružnici su prije dvije godine pokrenuli brakorazvodnu parnicu, a razvod još uvijek nije finaliziran zbog neslaganja oko podjele imovine. Prije Lowell Gere je bio četiri godine u braku sa slavnom Cindy Crawford

Posljednja u nizu ljepotica koja je osvojila slavnog glumca je predivna Španjolka, inače kći slavnog poduzetnika Ignacija Silve.

>>Poznati glumac glumio beskućnika: Nitko ga nije prepoznao, a isprosio je samo 10 kuna

>>Turistkinja mislila da je Richard Gere beskućnik pa mu dala ostatke pizze

Komentara 7

Avatar popajce
popajce
18:19 24.11.2015.

skladan par.bila je to ljubav na prvi pogled na bankovni racun

BR
brodludjaka
22:59 24.11.2015.

Teško mozes vise zajsjati u tim godinama!!! Prije 30 godina to je bilo nešto drugo.

KS
krao_sam
17:53 24.11.2015.

Vidio sam i bolju..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije