Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadili smo...

Renata Sopek o majčinstvu i udaji: Znatiželja je ubila mačku!

17.03.2015., Zagrebacki velesajam - Bipa Fashion.hr, prva vecer. Renata Sopek.  Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
28.03.2015.
u 19:57

Osim što je Renata Sopek uspješna voditeljica i fitness-trenerica, ovih dana mogli smo se uvjeriti i da je uspješna studentica Visoke škole za komunikacijski menadžment

Osim što je Renata Sopek uspješna voditeljica i fitness-trenerica, ovih dana mogli smo se uvjeriti i da je uspješna studentica Visoke škole za komunikacijski menadžment.

Što vam znači osvojena dekanova nagrada?

Osvojila sam dekanovu nagradu za najuspješniju studenticu i moram reći da sam jako ponosna, ovo je jedan drugi segment mog života, drugi fakultet koji sam upisala prošle godine. Smatram da je to logičan slijed i proširenje onog što znam. Namjeravam održati svoj uspjeh i dalje.

Kako uspijevate uskladiti sve obveze?

Nije jednostavno, ali sve je stvar dobre organizacije. Baš sam se šalila da mi dan ima premalo sati, a i počela sam se buditi u pet ujutro. Zna se dogoditi da se, kada ne moram toliko učiti, kao sada, dok još nije krenuo onaj pravi tempo, budim sama od sebe. E, onda je to problem.

Kakvi su vam planovi nakon fakulteta i hoće li to značiti zaokret u karijeri?

Pa, vidjet ćemo, za početak bih voljela završiti fakultet. Možda će se sve ovo što radim proširiti. Postoje neki projekti koje planiram raditi. To je super znanje i podloga. Svakako ću plivati u tim vodama.

Ima li u vašim planovima mjesta za udaju i majčinstvo?

Znatiželja je ubila mačku. Ne budite previše znatiželjni. (smijeh)

>>Renata Sopek i Anamarija Asanović zabavljaju se na popularnom skijalištu

>>Renata Sopek provela dan s 'vatrenim dečkima'

Komentara 2

DU
Deleted user
21:48 28.03.2015.

Koji diplomatski odgovor, samo ti ganjaj karijeru, no ipak si u YouTube ukucaj "Kad ostariš" (Bijelo Dugme)

RE
rem
10:53 01.04.2015.

Jel to neka sprdačina s dekanovom nagradom?Jadan je fakultet, dekan još jadniji, a dekanova nagrada najjadnija kad se dodjeljuje Renati Sopek!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije