Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPREMOSTIVE RAZLIKE

Razvodi se jedna od najljepših glumica svijeta

Kate Beckinshale
Foto: Press Association/PIXSELL
1/5
26.10.2016.
u 10:49

Wiseman je jučer predao papire za razvod, a kao razlog naveo je nepremostive razlike. Par se vjenčao u svibnju 2004. godine, a od prošle godine ne žive zajedno.

Jedna od najljepših glumica na svijetu, Britanka Kate Beckinsale službeno se razvodi od supruga, redatelja Lena Wisemana. Wiseman je jučer predao papire za razvod, a kao razlog je naveo nepremostive razlike. Par se vjenčao u svibnju 2004. godine, a od prošle godine ne žive zajedno.

Veza počela na snimanju filma

Vezu su započeli 2003. godine, kada je Wiseman režirao film Underworld, u kojem je Kate glumila vampiricu Selene. Zanimljivo je da je u tom filmu glumio i Michael Sheen, s kojim je Beckinsale bila u vezi osam godina, i s kojim ima 17-godišnju kćer Lily.
Inače, Beckinsale će se početkom iduće godine pojaviti u četvrtom nastavku filma "Underworld", a na njemu je također radio Wiseman.

>>Kate Beckinsale voli baratati pištoljem, ali ne i sjekirom

Komentara 7

AM
Axis Mundi
12:37 26.10.2016.

jedna od najljepših na svijetu? zgodna jest i fotogenična, ali zaboravit ću njenu facu kad otvorim drugi članak; otkud ta manija pretjerivanja u novinarskom žutilu danas?

DU
Deleted user
14:11 26.10.2016.

Zabolje me ona stvar za te bjelosvjetske ispraznike. To je isto kao da mi je tko javio da se rastaju Šime i Luce iz Malog Muća ilki Jura i Jalža iz Špičkovine.

NE
Nexe18
22:45 26.10.2016.

Tražim po novinama i tražim vijest da se moji susjedi Đuro i Manđa rastaju i nigdje da nađem ni slovca. Tragedija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije