Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJETNI FESTIVALI

Metallica, Muse i Kiss na velikom festivalu Rock u Beču

rock u beču
Foto: rockinvienna.at
1/3
16.04.2015.
u 22:32

Bit će to najbliža lokacija na kojoj ove godine fanovi iz Hrvatske mogu uhvatiti Metallicu na djelu, a Muse će predstaviti svoj novi album Drones.

Početkom lipnja veliki rock festival održat će se u Beču pod nazivom "Rock im Wien". Headlineri ovog novog festivala čine Metallica, Muse i Kiss koji će tri dana zaredom biti glavni bendovi, no u Beč stižu i Faith No More, Incubus, The Hives, Within Temptation, Body Count Ft. Ice-T, Danko Jones, Turbonegro, Airbourne i mnogi drugi bendovi.

Kao što se iz liste bendova može zaključiti riječ je o festivalu snažnog zvuka. Bit će to najbliža lokacija na kojoj ove godine fanovi iz Hrvatske mogu uhvatiti Metallicu na djelu. Također, bit će zanimljiv i nastup uživo uvijek sjajnog Musea, energični trojac iz Velike Britanije će upravo 5. lipnja kada nastupaju u Beču izdati novi studijski album Drones.

I iz Hrvatske su organizirani prijevozi na festival po jednodnevnim odlascima. Neke od stranica na kojima možete naručiti prijevoz i ulaznice iz Hrvatske su: Svikoncert.eu. i Eventim.hr.

>>One zaista razvaljuju: Djevojčice obradile Metallicu i postale prava senzacija!

Foto: rockinvienna.at

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije