Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SuperUho Festival

Rasprodan koncert 'The Nationala' na tvrđavi Sv. Mihovil

02.07.2013., Zagreb - Koncert grupe The National na Salati u organizaciji Zednog uha. Popularnom americkom R'n'R bendu ovo je cetvrti nastup u Zagrebu, ovog puta u sklopu promocije nadolazeceg albuma.  Photo: Borna Filic/PIXSELL
Foto: Borna Filić/PIXSELL
11.07.2014.
u 12:10

Koncert benda 'The National' zakazan za 2. kolovoza na tvrđavi Sv. Mihovil u sklopu SuperUho Festivala je rasprodan...

Koncert benda 'The National' zakazan za 2. kolovoza na tvrđavi Sv. Mihovil u sklopu SuperUho Festivala je rasprodan. Ljubitelji benda The National koji nisu uspjeli doći do ulaznice za koncert na tvrđavi Sv. Mihovil od ponedjeljka, 14. srpnja, mogu kupiti dnevnu ulaznicu za prvi dan SuperUho Festivala – 3. kolovoza, po cijeni od 220 kuna.

Prvog dana festivala uz bend The National nastupit će i energični garažni punk/r'n'r band Black Lips, zatim ponajbolji regionalni RnR bend Repetitor, hrvatski svjetski poznati kraut RnR bend Seven That Spells, ABOP i Diskodelija. Nakon završetka koncertnog programa nastupit će SoulKeks DJ-evi: Mr Dirty Hairy i Gdin Smeđi Šećer. Broj dnevnih ulaznica za prvi dan SuperUho Festivala, 3. kolovoza, strogo je limitiran.

Ulaznice se mogu kupiti na sljedećim pretprodajnim mjestima: u Zagrebu u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) i Rockmarku (Berislavićeva 13) te u Dallas Music Shopu Šibenik (Kralja Tomislava 4) i klubu AZIMUT (Obala Palih Omladinaca 2, Šibenik). Ulaznice je moguće kupiti i online preko servisa Dirty old shop (http://www.dirtyoldempire.com/shop/). Početak je prodaje dnevnih festivalskih ulaznica od ponedjeljka, 14. srpnja, na spomenutim prodajnim mjestima.

>>The National: Hrvati su prvi u svijetu znali naše pjesme

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije