Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne želi veze s njim

Queen Latifah otkazala Billu Cosbyju gostovanje u njenoj emisiji

queen latifah
Foto: Pixsell
1/4
31.10.2014.
u 22:05

Bill je trebao ovog ponedjeljka gostovati u njenom showu te predstaviti novi projekt, no Latifah se odlučila povući poziv...

Billy Cosby tone sve dublje. Nakon što ga je glumica Barbara Bowman javno optužila za višestruko silovanje, komičarka Queen Latifah odlučila je otkazati njegovo gostovanje u svom showu.

Naime, Bill je trebao ovog ponedjeljka gostovati u njenom showu te predstaviti novi projekt, no Latifah se odlučila povući poziv.

Ne želi da se njeno ime ili show povezuju s Cosbyjem, prenosi TMZ. Cosbyja je prije Barbare Bowman prozvao komičar Hannibal Buress, nazvavši ga serijskim silovateljem.

>>'Bill Cosby drogirao me i silovao. On je čudovište'

>>Bill Cosby: Kod kuće obiteljski čovjek, a u Vegasu drogirao i napastovao žene

Komentara 5

LI
lietuva
10:26 01.11.2014.

Kad se već prenosi iz engleskog - otkazača mu je gostovanje u SVOJOJ emisiji.

CH
cliff.hanger
10:24 01.11.2014.

Zapadna drustva bi se jako civilizacijski unazadila kad bi covjek bio kriv po optuzbi a ne po predudi. Bezbroj puta smo svjedocili potrebi ljudi da dodju pod svijetla pozornice optuzujuci "poznate" za kriminal.

SA
samoborka
22:49 31.10.2014.

ako je to sto se pisalo zadnjih dana za Billa Cosbyja istina, onda sam stvarno vrlo neugodno iznenadjena i jako razocarana. Taj covjek mi se oduvijek cinio drag, inteligentan, dobar, pozitivan..susta suprotnost plitkosti Hollywooda..a sad gle ovo..Silovatelj, nasilnik, manipulator.. Pa sto reci..Zaista nikada ne znas sto se krije u tintarama ljudi, iza svih tih slatkih osmijeha i umilnih lica...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije