Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izvlači se

Putin: Cijenimo u Rusiji gay glazbenika Eltona Johna koji mi je drag pjevač

Vladimir Putin
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/3
21.01.2014.
u 09:05

S razlogom je izabrao Eltona jer je on na koncertu u Moskvi nedavno izjavio da Putinov zakon vrijeđa gay populaciju.

U Rusiji je na snazi zakon o zabrani homoseksualne propagande i ruski predsjednik Vladimir Putin u četvrtak je poručio svim homoseksualcima koji dolaze u Rusiju na Olimpijske igre da ostave tamošnju djecu na miru.

Kako bi ublažio svoju izjavu sada kaže:

Gay osobe su sasvim dobrodošle u Rusiju. Mi, recimo, jako volimo i cijenimo gay glazbenika Eltona Johna koji mi je drag pjevač.

S razlogom je izabrao Eltona jer je on na koncertu u Moskvi nedavno izjavio da Putinov zakon vrijeđa gay populaciju.

>>Putin: Gay sportaši, klonite se naše djece

>>Elton John: Zlo mi je od gledanja zvijezda na naslovnicama

Komentara 1

T6
Toni 66
08:13 06.02.2014.

Zar, ili zašto Putin mora da obožava i poštiva sve do zadnjega homoseksualca i lezbiku ( jel i jedna koja te provocira je zaštičena sa svim ostalim gejevima ) Znamo kao što to - ZAKON u zapadnoj "slobodnoj" demokraciji sviiji svi od reda moraju da izjavljuju poput poslušnika u Sjevernoj Koreji da su gej super i jedini priznati seksualci.. Istina i dobro ne lete glave ali pozicija lova i ne mogučnost novog zaposlenja i druga sranja i ruganja ako ih ne obožavaš zar ne ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije