Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
njen prvak

Prva mu je potrčala u zagrljaj. Jesu li zaruke na vidiku?

nicole scherzinger
Foto: Instagram
1/7
24.11.2014.
u 13:16

Nitko nije bio sretniji od Nicole Scherzinger u nedjelju nakon što je Lewis Hamilton osvojio titulu svjetskog prvaka Formule 1

Kada je u nedjelju Lewis Hamilton osvojio titulu svjetskog prvaka Formule 1, prva u zagrljaj potrčala mu je dugogodišnja djevojka 36-godišnja Nicole Scherzinger.

Unatoč brojnim obvezama, zgodna pjevačica doputovala je u Abu Dhabi bodrila je 29-godišnjeg Hamiltona, zajedno s njegovom obitelji.

- Tako sam sretna zbog njega. Za mene je on uvijek svjetski prvak i jednostavno sam ponosna na njegovu posvećenost, na njegovo srce, žrtvu ove godine i sve se doista isplatilo - rekla je Nicole.

Britanske kladionice sada predviđaju kako bi slavni vozač Formule 1 konačno mogao zaprositi bivšu članicu benda "Pussycat Dolls", a šanse su 5:1.

Par je turbulentnu vezu započeo 2007. godine, koju su prekidali mnogo puta. Nicole je otkrila kako bi željela se željela udati za Hamiltona i imati s njim djecu.

Sudeći prema njenim suzama radosnicama, čini se kako je par konačno sve teškoće ostavio za sobom.

>>'Mislila sam da sam debela i da nisam dovoljno lijepa'

>>Nicole Scherzinger i Lewis Hamilton zajedno u Sikstinskoj kapeli i pred papom

>>Nicole Scherzinger i Lewis Hamilton zajedno dočekali Novu godinu?

>>Hamilton slavio u posljednjoj utrci i osvojio naslov prvaka!

Foto: Instagram/Wanda Nara

Instagram

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije