Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ekstenzije

Promijenila je frizuru, no i dalje izgleda sjajno!

chrissy teigen
Foto: Instagram
1/4
27.08.2014.
u 11:40

Supruga Johna Legenda, manekenka Chrissy Teigen, uzbuđeno je sa svojim obožavateljima na Instagramu podijelila fotografiju svoje nove frizure...

Supruga Johna Legenda, manekenka Chrissy Teigen, uzbuđeno je sa svojim obožavateljima na Instagramu podijelila fotografiju svoje nove frizure. Oduševljena Chrissy napisala je kako se konačno odlučila na ekstenzije. – O Bože, napravila sam to, napisala je Teigen.

Lijepa Teigen obožava svoju novu frizuru, a mora se priznati da joj odlično pristaje. Supruga slavnog pjevača u svim izdanjima izgleda sjajno.

>>'U Cannesu ima prostitutki koje zarađuju pedeset tisuća dolara na noć'

Ključne riječi

Komentara 1

NO
Nolte
12:28 27.08.2014.

Jedino sto me odusevilo u ovoj vijesti je cinjenica da nemam blagog pojma o kojim likovima je ovdje rijec. I da ce tako i ostati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije