Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njena godina

Proglašena je najljepšom ženom na svijetu

Lupita Nyong'o
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/8
23.04.2014.
u 15:59

Lupita Nyong'o nastavlja redati uspjehe pa je, nakon što je osvojila Oscara za najbolju sporednu ulogu, imenovana i najljepšom osobom na svijetu...

Lupita Nyong'o nastavlja redati uspjehe pa je, nakon što je osvojila Oscara za najbolju sporednu ulogu, imenovana i najljepšom osobom na svijetu, prema listi magazina People. Stoga je zaslužila i naslovnicu prestižnog magazina. - Ovo je jako uzbudljivo, zaista veliki, veliki kompliment. Sretna sam zbog svih djevojaka koje će me imati prilike vidjeti na njoj, izjavila je Lupita. Nakon što je oduševila svojim izdanjima na crvenim tepisima diljem svijeta, Lupita je potpisala i suradnju sa kozmetičkom kućom Lancome.

Progovorila je ljepotica i o kultu ljepote koji nameću televizija i moderna kultura. - Svijetla koža i duga, ravna kosa. Podsvjesno počinjete cijeniti te stvari više od onoga što sami imate. No, moja majka mi je uvijek govorila kako sam lijepa, prekrasna te sam joj jednog dana jednostavno počela vjerovati, ispričala je Lupita.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

>>Na dodjelu nagrada došla u (seksi) pidžamici. Nek' se ugleda na oskarovku Lupitu

Ključne riječi

Komentara 4

LO
logitech1
16:56 23.04.2014.

ni blizu..

JT
Jedan_tamo
21:35 23.04.2014.

Wtf?!

MA
matador007
17:23 23.04.2014.

Nisu naši stari uzalud govorili da puno dobroga ni s kruhom ne valja.Tako i ovo pretjerivanje sa ljudima crne boje kože.Nisam rasist,zaista,ali što je previše,previše je.Silom žele izbrisati godine strahota koje su im radili i to na ovja način,uz svo dužno poštovanje,meni je to smiješno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije