Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIJERA U PROSINCU

Procurili detalji oko novih "Ratova zvijezda": glumit će i poznati pjevač

Star wars
Foto: Promo
1/4
27.03.2017.
u 15:32

- Neću biti Stormtrooper, vidjet ćete me u filmu. To je sve što vam mogu otkriti, kazao je Barlow - aludirajući na Daniela Craiga

Pop pjevač Gary Barlow, koji je svjetsku slavu doživio kao član grupe Take that, otkrio je kako će glumiti u idućem nastavku popularne franšize "Ratovi zvijezda". Pjevač je gostovao na britanskom ITV-ju te potvrdio kako će debitirati na velikom platnu upravo u tom filmu.

- Neću biti Stormtrooper, vidjet ćete me u filmu. To je sve što vam mogu otkriti, kazao je Barlow - aludirajući na Daniela Craiga, za kojeg se tek nakon premijere filma "Sila se budi" otkrilo kako je igrao jednog od Stormtroopera.

Idući film iz serijala - "Posljednji Jedi", ima premijeru u prosincu, a deveti dio najavljen je za 2019.

Garyevo priznanje došlo je dan nakon što je i Woody Harrelson otkrio kako se i on sprema za ulogu u svijetu Ratova zvijezda, doduše ne u dijelu franšize, nego u samostalnom filmu koji će se baviti životom Hana Soloa.

- Igram lika koji se zove Beckett. On je sitni kriminalac i mentor Hanu Solou. To je sve što mogu kazati - rekao je Harrelson gostujući u Tonight Showu Jimmyja Fallona, no dodao je kako će snimati u Londonu do kraja srpnja.

Ovaj zasad neimenovani film premijeru će imati u svibnju 2018. Mladog Hana igrat će Alden Ehrenreich, a osim njega gledat ćemo i dvije poznate ljepotice: Emiliu Clarke, poznatu nam iz "Igre prijestolja", te Thandie Newton iz "Westworlda". Donald Glover je mladi Lando Lando Calrissian, a Joonas Suotamo Chewbacca.

>>Konačno objavljen naslov osmog nastavka 'Ratova zvijezda'

Komentara 2

RA
raikonen
15:46 27.03.2017.

Ovi stvarno ne znaju kad je dosta, a dosta je bilo kad je izašao Part III

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije