Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hakiran icloud

Procurile gole fotografije Jennifer Lawrence!

jennifer lawrence
Foto: Chase Rollins/Press Association/PIXSELL
1/5
01.09.2014.
u 08:15

Jennifer Lawrence navodno je posljednja u nizu žrtava hakera, piše TMZ. Naime, prema pisanju tog portala, procurile su njene gole i polugole fotografije...

Jennifer Lawrence navodno je posljednja u nizu žrtava hakera, piše TMZ. Naime, prema pisanju tog portala, procurile su njene gole i polugole fotografije. – Fotografije prikazuju Jennifer na različitim lokacijama. Neke su snimljene u garderobi, a neke su privatnije.

Skinute su s njenog mobitela nakon što je hakiran iCloud. Osim nje, žrtve hakiranih mobitela u kojima su golišave fotke navodno su i Rihanna, Kim Kardashian, Kelly Brook, Cara Delevingne te Cat Deeley. Glasnogovornik glumice potvrdio je da su fotografije prave te dodao da je već kontaktirano s policijom. Najavio je i tužbe za sve one koji objave golišave fotke lijepe glumice.

>>Ona je potpuna suprotnost njegovoj uštogljenoj bivšoj supruzi

Komentara 11

KA
kavicakaka8
10:27 01.09.2014.

procurile su njene gole i polugole fotografije...kakve su to fotografije da su gole i polugole

JA
james49
11:24 01.09.2014.

Da li su procurile gole fotografije (valjda row) ili fotografije gole Jeniffer? Kad se u školi učila gramatika, neki novinari nisu bili na nastavi!

Avatar desnicarsko_smece
desnicarsko_smece
10:32 01.09.2014.

Tko je ta žena? nikad mi nije bilo jasno šta se to ima za vidjeti na nekoj drugoj goloj ženskoj, a da već nije viđeno? Ne bi vjerovali, al ona je gola ispod sve te odjeće cijelo vrijeme...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije