Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUNČANI OPTIMIZAM JESENSKIH DANA

Proći će vas trnci: Novi singl 'Negdje između' savršen je odmak od tmurne svakodnevice

Nola
Foto: Saša Miljević
1/5
29.09.2016.
u 17:42

Putujući u Spačeku, glumački dvojac proživljava breme današnjeg vremena, nesavršene ljude i odnose, prebrzo i olako odustajanje od želja, vizija i obećanja

Novi singl "Negdje između" pulske grupe Nola  čiju kreativnu okosnicu čine Gabi Galant Jelenić i Marijan Jelenić, popraćeni iskusnom ritam-sekcijom, Robertom Slamom i Deanom Vitasovićem, dočekao je svoje vizualno uprizorenje.

Sazrijevanje, osobno, bračno, ljubavno i životno, oslikano je kratkim i poetičnim malim filmom ceste, u režiji Marijane Četković, gdje glumci Lućija Travičić i Valter Roša prolaze svoju prošlu, sadašnju i buduću vezu na prekrasnim lokacijama istočne obale Istre.

Putujući u Spačeku, glumački dvojac proživljava breme današnjeg vremena, nesavršene ljude i odnose, prebrzo i olako odustajanje od želja, vizija i obećanja. Spot u kojem je naglasak stavljen na dramaturgiju i međuljudske odnose predstavlja odmak od tmurne svakodnevice i pruža sunčani optimizam za predstojeće jesenske dane.

Nolin novi singl "Negdje između" snažna je ljubavna pjesma u kojoj je ponovno do izražaja došao fantastičan Gabin vokal, kao i pun i moćan bendovski zvuk. Prethodni singl "Moj svijet", koji je punih 25 tjedana proveo na listi najemitiranijih radijskih singlova, kao i novi naći će se na novom studijskom albumu koji će biti objavljen početkom iduće godine.

>> Zagrebačka premijera dječjeg mjuzikla ''Matilda'' u HNK

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije