Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija na vratima

Problematičnu Lohan zaručnik htio zadaviti

Foto: Instagram
1/8
28.07.2016.
u 09:15

Cijelu svađu, u kojoj ju je zaručnik navodno htio zadaviti, snimili su i susjedi, a Lohan je sve vrijeme molila za pomoć

Za Lindsay Lohan nema kraja problemima. Nakon što se liječila od ovisnosti, mir je pronašla sa zaručnikom Egorom Tarabasovim, no čini se da je to bilo samo privremeno.

Naime, glumica je prvo objavila da je trudna i zaručnika optužila za prijevaru nakon što je vidjela fotografije iz njegova noćnog provoda. Zatim ga je optužila za pokušaj ubojstva. 

Cijelu svađu, u kojoj ju je zaručnik navodno htio zadaviti, snimili su i susjedi, a Lohan je sve vrijeme molila za pomoć.

Naposljetku je intervenirala i policija, međutim, oboje su nestali prije nego što je policija ušla u stan. 

 

Dear friends. I'm good and well. #ATM I am taking time for myself with good friends. I am sorry that I've exposed certain private matters recently. I was acting out of fear and sadness... We all make mistakes. Sadly mine have always been so public. I have done a lot of soul searching in the past years, and I should have been more clear minded rather than distract from the good heart that I have. Social media comes with the territory of the business and the world we now live in. My intentions were not meant to send mixed messages. Maybe things can be fixed... Maybe not.. I hope they can. But I am 30 years old and I do deserve a #GENTLEgiant Life is about love and light. Not anger 🙏🏻 Thank you to those who stand by my side

A photo posted by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

 

 

Nap time (I managed to sneak a pic before full nap mode) relaxation after water sports ⚓️😇

A photo posted by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

 

>> Lindsay Lohan hitno hospitalizirana: Nije mogla stati na noge od bolova!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije