Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neukrotivi glumac

Problematični Shia LaBeouf ponovno uhićen!

shia labeouf
Foto: Reuters/PIXSELL
10.10.2015.
u 11:36

Policija ga je uhitila u Austinu jer je prešao cestu, a bilo je crveno svjetlo na semaforu. Svjedoci kažu kako se poznati glumac ponašao čudno, ignorirajući policijska upozorenja

Problematični glumac Transformersa Shia LaBeouf ponovno je uhićen. Ovoga puta dogodilo se to u Austinu u Teksas tijekom jednog glazbenog festivala.

LaBeouf je trčao niz ulicu i prešao cestu unatoč tome što mu je na semaforu bilo crveno svjetlo. Policija ga je nakon toga uhitila, a svjedoci kažu kako se poznati glumac ponašao čudno, ignorirajući policijska upozorenja.

Ranije su ga udaljili iz jednog kafića u popularnoj ulici 6th Street., piše Independent.

Pritvoren je u zatvoru Travis, no brzo je pušten na slobodu.

Shia LaBeouf nekoliko je puta uhićen u posljednje vrijeme. Prošle godine potukao se u jednom kafiću u Londonu s muškarcem koji je navodno uvrijedio njegovu djevojku Miu Goth.

>> Shia LaBeouf ide na odvikavanje od alkohola!

Komentara 5

MB
mockin_bird
14:32 10.10.2015.

inače nije mi drag al brate mili prelazio cestu "pješice"na crveno i ovi ga odma bacili u zatvor ...jbte amerika

Avatar Bik
Bik
14:50 10.10.2015.

da je imo mobilini u ruci bio bi i upucan,:/ ameri su totalno prolupali

HE
hermet
09:28 11.10.2015.

Gdje ti je sad Bumblebee da te spasi???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije