Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AMERIČKI PJEVAČ

Uhićen problematični Chris Brown, ženi uperio pištolj u glavu

Chris Brown
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
31.08.2016.
u 07:16

"Prekinite ovu igru u kojoj pravite od mene negativca, kao da sam poludio. Ali to nije slučaj", poručio je pjevač na Instagramu

Američki pjevač Chris Brown, podjednako poznat po nasilju i po svojoj glazbi, uhićen je zbog sumnje u napad smrtonosnim oružjem nakon što je manekenka Baylee Curran rekla da joj je uperio pištolj u lice.

Brown se u utorak razbjesnio na Instagramu na policiju koja mu je pretresla kuću nakon njezina poziva upomoć. Losangeleska policija priopćila je u utorak poslijepodne da je dobila nalog za pretres i da je ušla na veliko imanje poznatog repera. Policija je pretražila osobe koje su izašle iz kuće, ali nikoga nije uhitila, dodao je glasnogovornik losangeleske policije Chris Ramirez.

Međutim, u međuvremenu je objavljeno da je Brown priveden.

Nekoliko sati ranije Chris Brown je iz svog doma na Instagramu objavio videosnimke na kojima se uspoređuje s pokretom Crni životi su važni, koji upozorava na policijsko nasilje nad crncima.

 

"Prekinite ovu igru u kojoj pravite od mene negativca, kao da sam poludio. Ali to nije slučaj", poručio je pjevač, očito ljutit, na toj snimci.

"Kada dobijete nalog (za pretres), doći ćete, ali nećete ništa naći, idioti", dodao je. "Vi iz policije ste najgora banda na svijetu."

Kako prenosi televizijska mreža NBC, žena koja je poslala poziv upomoć rekla je policiji da je Chris Brown uperio u nju pištolj. Mrežna stranica o slavnima TMZ.com piše da je pjevač bacio na policiju vrećicu.

Brown, R&B pjevač čiji su hitovi "Run It!" i "Kiss Kiss" jedno vrijeme bili najprodavaniji u Sjedinjenim Državama, već je nekoliko puta imao problema sa zakonom zbog nasilnog ponašanja. Zbog napada na tadašnju djevojku Rihannu, 2009. godine, dobio je pet godina uvjetne kazne. Kaznu je prekršio kada je premlatio muškarca u Washingtonu 2014. godine zbog čega je proveo tri mjeseca u zatvoru. 

>> Američka megazvijezda stigla u Hrvatsku! U vili na Pagu probao paški sir i janjetinu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije