Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
varala na ispitima

Problematična glumica izbačena s faksa nakon što je dolazila 'napušena'

amanda bynes
Foto: Reuters/ PIXSELL
1/5
01.10.2014.
u 23:15

Problemima Amande Bynes nema kraja...

Problemima Amande Bynes nema kraja.

Nakon što je ovih dana uhićena zbog vožnje u pijanom stanju, TMZ doznaje da je izbačena i iz fakulteta koji je upisala nakon psihijatrijskog liječenja. Naime, Amanda je gajila ambicije da će postati dizajnerica, no sve je propalo zbog njenog ponašanja.

Glumica se na ispite pojavljivala 'napušena' te je varala prilikom istih. Plaćala je kolegama i da rade zadaće umjesto nje. Često se, kaže njena nekadašnja kolegica, smijala kada nije bilo primjereno te je uvijek na fakultetu nosila sunčane naočale. Stoga je Amanda sa studija izbačena prošlog mjeseca.

Foto: Twitter

>>Novi problemi za problematičnu glumicu: Amanda Bynes uhićena!

>>Amanda Bynes izašla iz bolnice, liječenje nastavlja kod kuće

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije