Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glumac prijeti

'Pripremi se, udarit ću te gdje te najviše boli'

sheen richards
Foto: Big Pictures/PIXSELL
1/3
17.12.2013.
u 11:00

Sheen je zaprijetio Denise Richards da će joj ukinuti alimentaciju nakon što mu je ona, navodno, zabranila da božićno jutro provede s njihove dvije kćeri

Charlie Sheen zaratio je s bivšom suprugom Denise Richards. Sheen je zaprijetio da će joj ukinuti alimentaciju, nakon što mu je ona navodno zabranila da božićno jutro provede s njihove dvije kćeri.

Charlie i Denise nisu nikad ugovorom potvrdili trenutačni iznos alimentacije, a problematični glumac mjesečno joj daje 55 tisuća dolara. Sheen je ljutit zato što je, kako kaže, bio velikodušan, pogotovo jer je kupio kuću od devet milijuna dolara u kojoj Denise živi s kćerima.

Požalio se prijateljima da je Denise kćerima oduzela i telefone kako ga ne bi mogle nazvati. Stoga je odlučio stvari riješiti sudskim putem.

Zahladnjenje odnosa između njega i bivše supruge zapravo je iznenađenje jer su bili primjer supružnika koji su se razišli u miru, unatoč Sheenovoj ekscentričnoj osobnosti.

>>Denise se više ne želi skrbiti o Sheenovim blizancima

Ključne riječi

Komentara 2

PS
Privatni sektor
11:48 17.12.2013.

Kada bi tako funkcioniralo ukidanje alimentacije u Hrvatskoj, nebi bilo manipulacije djecom, jer bi vecina skrbnih majki ucjenjivacica ostala bez alimentacije. Takvima je utjerivanje alimentacije i oduzimanje prava vidanja djeteta smisao postojanja. Odvratno ali istinito!

TW
Tex_Willer
12:05 17.12.2013.

čarli care

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije