Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gospodar prstenova i hobit

Priprema za oproštaj: Ovo su najbolji dijelovi iz svih 6 filmova slavnog serijala!

gospodar prstenova
Foto: PR
1/8
27.11.2014.
u 12:49

Posljednji nastavak trilogije "Hobit" stiže 11. prosinca u kina, a tom prigodom autori su pripremili poseban foršpan u kojem su prikazali najbolje dijelove iz svih šest filmova

Ovoga prosinca sve tajne će napokon biti otkrivene jer 11. prosinca u kina stiže posljednji nastavak trilogije "Hobit", koji će zasigurno ponovo oduševiti gledatelje širom svijeta.

Ipak, emocije su pomiješane, jer prikazivanje "Bitke pet vojski" ujedno znači i rastanak od omiljenog serijala kojem je prethodila jednako uspješna Tolkienova trilogija "Gospodar prstenova".

Autori su stoga za oproštaj od ova dva velika projekta koji su zauvijek promijenili sedmu umjetnost pripremili najbolje dijelove iz svih šest filmova u specijalnom Legacy traileru kojeg ekskluzivno predstavljamo.

Podsjetimo se stoga impresivnih scena, originalnih kostima i jedinstvenih likova Hobita i Gospodara prstenova prema izboru redatelja Petera Jack­sona i njegovog tima.

>>VIDEO Gospodar prstenova u centru Zagreba: Pogledajte kako izgleda drvo na konstrukciji od gipsa

>>Gospodar prstenova neravnopravan je prema ženama

>>Svi obožavatelji 'Hobbita' moći će pratiti svjetske premijere

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije