Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sugestivna kocka leda

Princeza Diana i Eric Clapton bili u vezi?

Eric Clapton
Foto: DPA/PIXSELL
1/4
03.03.2015.
u 17:15

Autor biografije, Paul Scott, tvrdi da je Diana s Claptonom koketirala u talijanskom restoranu u Londonu, gdje je bacio oko na nju

Princeza Diana i Eric Clapton bili su u vezi, barem tako tvrdi nova biografija slavnog rokera, koja izlazi 12. ožujka.

Autor biografije, Paul Scott, tvrdi da je Diana s Claptonom koketirala u talijanskom restoranu u Londonu, gdje je bacio oko na nju. – Claptonov prijatelj tvrdi da je privlačnost među njima bila i više nego očita. Priča je poput filmske, prvo su sramežljivo izmjenjivali poglede. Sve je počelo kad su se Eric i Diana slučajno sreli u restoranu San Lorenzo u Londonu. Nakon što ga je ugledala, Diana je sugestivno uzela kockicu leda, svidio joj se – izjavio je autor biografije.

Dodao je da su sigurno bili više od prijatelja, budući da su u to vrijeme oboje bili slobodni.

>>Pogledajte kako se radi Eric Clapton Fender Stratocaster

>>Na vjenčanju Petre Ecclestone svirat će i Eric Clapton

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije