Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema nasljednika

Prince nije ostavio oporuku, njegova sestra zatražila pravni postupak

Foto: Reuters
1/5
26.04.2016.
u 22:40

Iz dokumenata suda u Minnesoti vidi se da je Princeova sestra Tyka Nelson rekla da on nije ostavio oporuku te da je zatražila posebnog upravitelja za njegovu imovinu

Glazbena zvijezda Prince, koji je iznenada umro prošli četvrtak, nije za sobom ostavio oporuku, proizlazi iz sudskog dokumenta objavljenog u utorak.

Iz dokumenata suda u Minnesoti vidi se da je Princeova sestra Tyka Nelson rekla da on nije ostavio oporuku te da je zatražila posebnog upravitelja za njegovu imovinu.

– Nemam saznanja o oporuci i nemam nikakvog razloga vjerovati da je pokojnik ostavio bilo kakav dokument u kojem bi iznio svoju posljednju želju – rekla je Nelson.

Prince nije bio u braku, nakon što se dvaput razveo, a sin koji mu se rodio 1996. umro je ubrzo nakon rođenja.

Prince je nađen mrtav u dizalu svoje zgrade u Chanhassenu, u predgrađu Minneapolisa prošli četvrtak.

Foto: REUTERS

>> Prince je trebao glumiti Ruby Rhod u Petom elementu

>> Prince je pomirio umjetničko i komercijalno kao malo tko u pop glazbi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije