Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobično pravilo

Princ William i Kate u javnosti se nikada ne drže za ruke, evo i zašto

kate middleton
Foto: Press Association/PIXSELL
1/4
23.02.2017.
u 10:47

Stručnjak za neverbalnu komunikaciju Robin Kermode tvrdi da William i Kate poštuju nepisano pravilo koje vrijedi za sve parove u kraljevskoj obitelji i koje im nalaže da u javnosti ne pokazuju previše nježnosti

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea nikada se ne drže za ruke u javnosti, primijetili su stručnjaci za neverbalnu komunikaciju, a Robin Kermode, stručnjak na ovom području, otkrio je za Daily Mail zašto ovaj par, koji se ludo voli i u braku je od 2011. godine, nikada ne pokazuje nježnost u javnosti.

Uzrok tome jest – tko drugi nego kraljica.

– Kraljica se gotovo nikada u javnosti ne drži za ruke sa suprugom i to je zapravo postalo nepisano pravilo i za druge parove kraljevske obitelji – primjećuje Robin.

Dodaje kako je očito da su princ William i Kate Middleton jako bliski i da se istinski vole, ali nemaju potrebu svoju ljubav dokazivati drugima, pogotovo kada idu na službena putovanja.

– Oni su snažan i neovisan par i nemaju potrebu drugima dokazivati koliko su zaljubljeni – tvrdi Kermode.

Kada se parovi često drže za ruke u javnosti, time kao da žele reći "pogledajte, mi se još volimo".

– To najčešće rade parovi koji zapravo imaju problema u braku i u  vezi i tada grčevito uhvate ruku svog partnera ili partnerice kako bi u javnosti  negirali svoje razmirice i probleme – kaže Robin.

>>Dizajnerica tuži modnu kuću Alexander McQueen zbog vjenčanice Kate Middleton

>>Kate Middleton na naslovnici Voguea

Ključne riječi

Komentara 13

DE
deza001
11:27 23.02.2017.

Da je članak o Trumpu, "stručnjacima" bi ovo značilo da mu se brak raspada, da ga se žena boji, da je zlostavlja,...

DU
Deleted user
11:02 23.02.2017.

a s kojom rukom kraljica briše g.... ?

Avatar Bud Humski
Bud Humski
14:33 23.02.2017.

Huhh..., pao mi je kamen sa srca! Ja jos od 2011. patim od nesanice, jer sam mislio da se nasi William i Kate ne vole. Hvala strucnjacima za neverbalnu komunikaciju, hvala...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije