Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Željan provoda

Princ Harry sve češće gost sado-mazo kluba

princ Harry
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/5
28.07.2014.
u 09:03

I kada se činilo da je upoznao program svih noćnih klubova u Londonu, Harry je otkrio novu destinaciju za zabavu.

Poznato je da princ Harry voli tulumariti, što jako uzrujava njegovu baku britansku kraljicu Elizabetu.

I kada se činilo da je upoznao program svih noćnih klubova u Londonu, Harry je otkrio novu destinaciju za zabavu.

Njegov novi omiljeni klub je “Tonteria”, u kojemu su konobarice i plesačice odjevene u sado-mazo oprave. Harry često zalazi na ovo mjesto jer su mu vlasnici omogućili potpunu privatnost i paze da se u njegovoj blizini ne pojave znatiželjnici s mobitelima ili paparazzi.

Princ tako u VIP dio kluba ulazi direktno iz susjednog hotela “Solane Square” i cijelu noć provede u klubu. Najčešće naručuje boce tekile čija se cijena po boci u ovom klubu kreće oko vrtoglavih 40 tisuća kuna. Daily Mail piše da su ovog vikenda dvije djevojke čak uspjele snimiti fotografiju koja prikazuje princa dok se ludo zabavlja, ali njegovi su tjelesni čuvari odmah uzeli mobitele i izbrisali fotografije.

Prije tri godine Harry je tulumario i u Hrvatskoj, no tada nije previše mario za to hoće li ga netko snimiti pijanog. U jednom klubu na Hvaru s četvoricom prijatelja zabavljao se do dugo u noć i nije skrivao koliko se dobro zabavlja. U jednom trenutku tada je pripit pao u bazen kluba.

>>Princ Harry se boji ići na vjenčanje Jamesa Blunta

>>Princ ima pokrete: Harry zaplesao u Čileu

Komentara 3

Avatar film
film
11:35 28.07.2014.

...sve su to izopačeni degenerici,predugo su se parili međusobno,rusi su pametno postupili s romanovima i riješili se tog zla....

SE
sestrićna
17:45 29.07.2014.

da nije primarijus?

Avatar KalebJosua
KalebJosua
17:36 28.07.2014.

Lakše je postati "princ" nego "čovjek" . Ova mlađa jabuka je pala veoma blizu stabla....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije