Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Njihova najsrdačnija čestitka'

Princ Charles i Camilla za svoju božićnu čestitku izabrali fotografiju iz Hrvatske!

Čestitka
Foto: Philip Toscano/Press Association/PIXSELL
1/17
10.12.2016.
u 11:43

Princ od Walesa i Vojvotkinja od Cornwalla posjetili su Zagreb i Osijek u ožujku ove godine

Princ od Walesa i Vojvotkinja od Cornwalla za svoju su službenu božićnu čestitku ove godine izabrali fotografiju snimljenu 15. ožujka za vrijeme njihova posjeta Hrvatskoj. Na Festivalu kulturne baštine u Osijeku, prijestolonasljednik Charles i supruga Camilla fotografirali su se s članovima su folklorne skupine KUD Osijek 1862. koji su na Festivalu, u slavonskim nošnjama, izveli tradicionalne plesove uz zvuk tamburica. 

Fotografiju je snimio Chris Jackson iz Getty Images. Princ od Walesa i Vojvotkinja od Cornwalla posjetili su Zagreb i Osijek u ožujku ove godine. Bio je to peti posjet Princa od Walesa Hrvatskoj – prvi puta bio je ovdje 1978. godine.

>> Biografija Camille Parker otkriva njenu raskalašenu prošlost

Ključne riječi

Komentara 12

ZZ
Zagreb Zagreb
17:17 10.12.2016.

Jako vazno, bez toga ne bih danas mogla zivjeti, sva sreca da ste to javili!!!! Eh, Vecernji , gdje je slika naseg PRVOG HRVATSSKOG PREDSJEDNIKA?????

DU
Deleted user
21:02 10.12.2016.

Nešto takvo iole koja država drži do sebe i svojeg turizma, svoje promocije i svega ostaloga u svijetu bi morala iskoristiti. Oni su takvi kakvi su, ali cijeli svijet ih prati, sviđalo se to nama ili ne, ali tko je! Zato postovi i palčevi samo govore o nama....kada nas drugi guraju i to bez centa troška, mi radimo sto koraka nazad...samo nastavimo dalje....

MO
mobitel20
17:57 10.12.2016.

Bravo Englezi ! Ovo je samo jos jedna od poruka kojom na suptilan nacin pokazuju da su "okrenuli plocu" i da su svjesni zabluda suradnje s istocnjackim genocidasima. Neka se razvija suradnja Hrvata i svih Britanaca. Bilo je krajnje vrijeme!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije