Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'najljepša djevojčica na svijetu'

Preseksualizirana? Tek joj je 9 godina i najmlađi je svjetski supermodel

Kristina Pimenova
Foto: Facebook
1/17
28.11.2014.
u 12:21

Ruskinja Kristina Pimenova s devet godina najmlađi je svjetski supermodel

Kristina Pimenova ima tek 9 godina, a iza nje su već unosni modni ugovori s Robertom Cavallijem i Dolce & Gabbanom. Uspješnu modnu karijeru započela je s tri godine, a tepaju joj da je najljepša djevojčica na svijetu.

Pojavila se na naslovnici dječjeg Voguea, nosi modne revije te ima više od 2 milijuna fanova na svojoj Facebook-stranici.

Kritičari smatraju kako je mala Kristina preseksualizirana, a sve vodi njena majka Glikerija Širokova, koja je i sama bila manekenka. Uime Kristine, njena majka redovito objavljuje fotografije svoje kćeri na društvenim mrežama te održava znatiželju horde fanova.

>>Zarade džeparac, ali važnije je da u tome uživaju

>>Kakav tata, takav sin! Brooklyn Beckham pravi je osvajač

>>Supermodel u nastajanju! Kći Cindy Crawford potpuno je ista majka

 

Komentara 13

DU
Deleted user
12:40 28.11.2014.

Bolesno je što postoji dječji Vogue, bolesno je što dijete od 9 godina smije imati profil na Facebooku, bolesna je njena mama koja objavljuje njene slike na internetu, a najbolesniji su dizajneri koji djecu angažiraju.

Avatar comandante
comandante
12:37 28.11.2014.

Roditelje i fotografa u zatvor!! 9 godina???

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
12:51 28.11.2014.

A kaj se tu ima za reci ovo je cista pedofilija i ocito legalna biznis radi cuda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije