Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U pulskoj Areni

Preostalo još malo ulaznica za koncert Olivera i Gibonnija!

Koncert Gibonnija i Olivera
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/5
30.06.2016.
u 16:50

Dva mjeseca prije planiranog koncerta Olivera i Gibonnija 27. kolovoza u pulskoj Areni "planule" su ulaznice za tribine i fan pit. Povezanost koju publika osjeća prema dvojici bardova dalmatinske glazbe odražava se u želji da svi budu na tom koncertu. Rezultat je da su preostale isključivo ulaznice za stajanje i to u ograničenoj količini.

Bit će ovo prvo koncertno predstavljanje zajedničkog albuma „Familija“ u jednom od najvećih i naočuvanijih svjetskih amfiteatara.
Preplitanjem pjesama koje izvode pojedinačno ili u duetu  Oliver i Gibonni stvorili su „Familiju“, album koji osvaja emotivnošću. Singlovi s albuma već se tjednima ne „skidaju“ s top lista -  „Gdje to piše“, „Onako, od oka“ ili duet „Sreća“, da spomenemo samo neke.

Na koncertu u Puli, uz glazbu, dobivate i ono nešto više. Dodajte zrno monumentalnosti, koju pruža zidni plašt Arene s velikim polukružnim otvorima, grandioznu pozornicu na koju će se smjestiti više od 20 glazbenika, te dajte „malo vire svome čoviku“ i odličan provod je zajamčen.  

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije