Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenada

Preminuo vlasnik 'zaraznog' megahita iz 'Baywatcha'

jimi jamison
Foto: Facebook
1/2
02.09.2014.
u 08:25

Američki pjevač Jimi Jameson preminuo je u 63. godini u svom domu u Memphisu

Jimi Jamison, pjevač grupe Survivor, ali možda najpoznatiji kao izvođač slavne uvodne špice serije "Baywatch", preminuo je u 63. godini života.

Jamison, koji se grupi Survivor pridružio nakon njihova velikog hita "Eye of the Tiger" iz filma "Rocky III", preminuo je od posljedica srčanog udara u svom domu u Memphisu. Dan prije sa svojim bendom održao je koncert u sjevernoj Kaliforniji.

Jimi je otpjevao i neke druge velike hitove poput "I Can't Hold Back", "High on You" i "Is This Love", a samostalnu karijeru je započeo 1989. nakon što se Survivor raspao.

Baywatch himna "I'm Always Here" bila je proglašena jednom od najzaraznijih pjesama svih vremena, smjestivši se na 7. mjestu, dok se na prvom našla pjesma Queena "We Are The Champions".

>>JJ Murphy umro samo 4 dana nakon početka snimanja 'Igre prijestolja'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije