Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ekscentrična plemkinja

Preminula jedna od najbogatijih Španjolki

The Duchess of alba
Foto: Pixsell
1/4
20.11.2014.
u 14:57

Rođena je u Madridu, a sa pet godina preselila se s obitelji u Pariz. Nakon toga odselili su se u London...

Vojvotkinja Maria del Rosario Cayetana Alfonsa Victoria Eugenia Francisca Fitz-James Stuart y de Silva umrla je u 88. godini u svom domu u Sevilli, objavio je gradonačelnik tog a grada u četvrtak.

Daily Mail piše kako je jedva od najbogatijih španjolski u nedjelju prebačena u bolnicu, gdje je bila zbog plućne infekcije. Kad se stanje pogoršalo, prebačena je u svoj dom kako bi umrla uz članove obitelji. Gradonačelnik je tužnu vijest objavio na svom Twitteru, napisavši da je uvijek nosila Sevillu u svom srcu te da će u srcu Seville ostati vječno.

Rođena je u Madridu, a sa pet godina preselila se s obitelji u Pariz. Nakon toga odselili su u London. Bila je poznata kao ekscentrična plemkinja nekonvencionalnog životnog stila, a prema Guinnessovoj knjizi rekorda nosila je najviše titula na svijetu. Procjenjuje se da je njezino bogatstvo iznosilo 2,8 milijardi eura. Udala se prije svega tri godine, za Alfonsa Diaza koji je 25 godina mlađi od nje. U brak je ušla po treći put, nakon što je dvaput ostala udovica.

Foto: Instagram

Komentara 3

Avatar mali322
mali322
15:47 20.11.2014.

Šteta, a tako mlada...

Avatar KalebJosua
KalebJosua
18:34 20.11.2014.

I bogati umiru zar ne?

PU
pulizg
18:25 20.11.2014.

prekrasan par!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije