Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRALJICA ROMSKE GLAZBE

Preminula Esma Redžepova

Esma Redžepova
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/2
11.12.2016.
u 10:34

Prije dva tjedna primljena u u bolnicu s teškim zdravstvenim stanjem

U 73. godini života preminula je Esma Redžepova - kraljica romske glazbe - prenose makedonski mediji.

 

Prije dva tjedna primljena u u bolnicu s teškim zdravstvenim stanjem, a umrla je jutros u Skoplju, nakon kraće i teške bolesti.

Esma Redžepova Teodosijevska nazvana je kraljicom romske glazba, a po svom emotivnom izvođenju bila je svjetski poznata.

Od 2013. nosi titulu makedonskog nacionalnog umjetnika.

Tijekom svoje karijere duge 55 godina učestvovala je na vrhunskim svjetskim glazbenim festivalima i manifestacijama. Održala je više od 22.000 solističkih koncerata u Makedoniji i svijetu, a često je surađivala sa utjecajnim i svjetski poznatim glazbenim imenima.

 

>> Esma: Većina djevojaka danas pjeva da pokaže silikone, a ne svoj glas

Ključne riječi

Komentara 18

DU
Deleted user
11:01 11.12.2016.

Počivala u miru

PA
Pathfinder60
11:28 11.12.2016.

Ah Esma, moja skrivena ljubav. Esma je bila jedna od naj-sexi zena bivse Jugoslavije, prirodno spontana, skromna i zenstvena. Bas sam tuzan, ova mi je vijest definitivno pokvarila raspolozenje. Pocivaj u miru GOSPODJO!

LE
lektor
10:53 11.12.2016.

Čaje šukarije, nezaboravno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije