Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U 23. godini

Preminula Bobbi Kristina Brown

Bobbi Kristina
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
27.07.2015.
u 08:00

Bobbi Kristina Brown jedino je dijete pjevača Bobbyja Browna i preminule pjevačice Whitney Houston. U siječnju je pronađena bez svijesti u kadi u svom domu u Roswellu u Georgiji nakon čega je hospitalizirana

Bobbi Kristina Brown, kći Whitney Houston i Bobbyja Browna, preminula je u 23. godini.

Brown je u siječnju pronađena bez svijesti u kadi u svom domu u Roswellu u Georgiji nakon čega je hospitalizirana te su je liječnici stavili u induciranu komu. Poslije je prebačena u hospicij u Atlanti gdje je u nedjelju i preminula. Liječnici su utvrdili da nema moždane aktivnosti te da njezin oporavak nije moguć. Prošli tjedan njezina obitelj prekinula je njezino liječenje.

– Konačno je u miru u rukama Boga. Želimo ponovno zahvaliti svima radi njihove goleme ljubavi i podrške tijekom posljednjih nekoliko mjeseci – navela je njezina obitelj u izjavi u nedjelju, prenosi Newsweek.

Iako je policija isključila nasilje kao uzrok ozljeda Bobbi Kristine Brown i nikada nije podignula nikakvu kaznenu prijavu zbog tog slučaja, krajem prošlog mjeseca protiv Nicka Gordona, kojeg se opisuje kao njezinog dečka i muža, što njezina obitelj opovrgava, podignuta je civilna tužba. U njoj se Gordona optužuje da je fizički zlostavljao Bobbi Kristinu te da je nepropisno povukao 11.000 dolara s njezina bankovnog računa nakon što je ona završila u komi, javlja nbcnews.com.

Bobbi Kristina Brown jedino je dijete pjevača Bobbyja Browna i pjevačice Whitney Houston. Houston je preminula 2012. godine. Također je pronađena u kadi u beživotnom stanju.

>> Stravični detalji isplivali: Dečko Bobbi Kristine ju zlostavljao i uzimao joj novac s računa

>> Kćer Whitney Houston obitelj planira prevesti u obiteljsku kuću kako bi preminula u miru

Komentara 19

Avatar Rustem pasha Hirvat
Rustem pasha Hirvat
08:39 27.07.2015.

Droga ti je vrag, od para i bahatosti nije znala što bi sama sa sobom, njen problem, u Hrvatskim osnovnim školama ima djece koja nemaju za doručak, to je vijest.

Avatar Hunter86
Hunter86
07:46 27.07.2015.

Pocivala u miru.

TA
tamaris
10:17 27.07.2015.

Večernji i cijenjena novinarko Irena Klančir, molim minimum poštovanja spram 92% hrvatskog kršćanskog pučanstva i pisanje Boga s velikim "B".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije