Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretna obitelj

Prekrasnim fotografijama Alicia Keys svijetu pokazala svog drugog sina

alicia keys
Foto: Instagram
1/6
28.02.2015.
u 13:17

Na fotografiji Alicia drži dječaka, a cijela obitelj gleda ga s obožavanjem. Na drugoj fotografiji pozirali su samo dečki, svi odjeveni u svečana odijela

Alicia Keys objavila je dirljivu obiteljsku fotografiju na svom Instagramu. Time je konačno pokazala kako izgleda njen novorođeni sin Genesis Ali Dean.

34-godišnja pjevačica dječaka je na svijet donijela krajem prosinca prošle godine, a na fotografiji je pozirala sa suprugom Swizz Beatzom te njihovim starijim sinom Egyptom Daoudom i njegovim sinom iz prvog braka, Kasseemom Deanom. Na fotografiji Alicia drži dječaka, a cijela obitelj gleda ga s obožavanjem. Na drugoj fotografiji pozirali su samo dečki, svi odjeveni u svečana odijela.

Par se vjenčao 2010. godine, a otad su dobili dva dječaka. Prije nego što je na svijet donijela svoje drugo dijete, Alicia je izjavila kako je Egypt presretan što će postati stariji brat.

Foto: Instagram/Wanda Nara

>>Alicia Keys rodila sina i to objavila na Instagramu posebnom fotografijom

>>Alicia Keys pjevala za istrebljenje globalnog siromaštva

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
13:58 28.02.2015.

koja idiotska imena.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije