Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
baš joj dobro pristaje

Prekrasna trudnica Tatjana Dragović u crnom bikiniju

Tanja Dragović
Foto: Tanja Dragović/Instagram
1/3
22.07.2014.
u 09:07

Bivša manekenka odmara se na jugu Hrvatske, a uskoro će postati ponosna mama svog trećeg djeteta

Tanju Dragović geni su pošteno obdarili.

Da i u visokoj trudnoći izgleda fantastično, pokazala je fotografijom s ljetovanja koju je objavila na svom Instagram-profilu.

Bivša manekenka odmara se na jugu Hrvatske, a uskoro će postati ponosna mama svog trećeg djeteta.

Očekuje curicu s mladim studentom i manekenom Vlahom Arbulićem.

– Jedem samo po cijele dane i odmaram se – otkriva, a tijekom trudnoće zadržala je besprijekornu liniju.

Ipak se malo našalila pa je na Instagramu uz fotku napisala "i mi smo se nasukali".

>>Tanja Dragović konačno progovorila o svojoj trudnoći

>>Djevojčica duge kose i dugih nogu u bijeloj haljini i danas je ljepotica. Prepoznajete li je?

>>Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić nježno se ljubili u restoranu

Komentara 20

Avatar comandante
comandante
11:54 22.07.2014.

Da vas vecernjakovci nesto priupitam pa makar me banirali: nije li vas sramota objavljivati ovakve stvari na naslovnici, tko je ona, tko joj je muz ili decko,ne osjecate li se bijedno i ponizavajuce pisuci o ovakvim glupostima??? Ima li nekog ponosa, novinarske casti ili morala u vama... ili ne razumijete o cemu pricam??

SU
SUBARU
11:26 22.07.2014.

Postovani Večernji,mozete mi reći koje je boje bikini uvažene saborske zastupnice Zgreblec i u kojoj se uvali kupa,to čitatelje najviše zanima.

CR
crocro
10:11 22.07.2014.

Mediji stvaraju "tobožnje zvijezde", samo da bi imali materijala za pisanje. Po čemu su oni zvijezde. O takvim navodnim "zvijezdama" se piše više nego o Hrvatskim braniteljima i njihovim djelima na oslobađanju Hrvatske od neprijatelja. A što su Hrvatski braniteljii nego zvijezde. Mediji rade samo na promociji pojedinaca koji na takav način promoviranja postaju "navodne zvijezde". Po ničemu to nisu zaslužili. A onda ti isti mediji nas čitatelje opterejuću što ta navodna "zvijezda" radi, kako se oblači, s kime je u vezi i s kime je viđena da izlazi. Zašto bi nas to trebalo zanimati. To zanima mali broj čitatelja, ali zbog manjine nemojte opterećivati većinu. To su za mene potpuno nepoznati i potpuno beznačajni ljudi u sferi gospodarstva, kulture i promicanja Hrvatske. Oni samo promiču svoje uske privatne interese kako bi im kao navodno poznatima kapnula "pinka" u džep. A o Hrvatskim osloboditeljima piše se sve manje, manje dok potpuno ne otiđu u zaborav. Bog zna po čijim modnim pistama bi se šepurili da nije Hrvatskih osloboditelja. O njima treba pisati, kako žive, da li rade, gdje su zaposleni, kolika su im primanja, da li mogu plaćati režije, školovati dijete, kupiti odjeći i obuću, prehraniti. Uz sve životne poteškoće ja bih trebao poludjeti od znatiželje kako izvjesna Tatjana Dragović izgleda u nekakvom kostimu na moru. Bog s vama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije