Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Rat' zbog žena

Prekipjelo mu: Orlando Bloom napao Justina Biebera u restoranu na Ibizi

Bloom i Bieber
Foto: Pixsell
1/10
30.07.2014.
u 08:57

'Rat' između ove dvojice nastao je, kako se čini, zbog bivših ljubavi. Bloom se zabavlja sa Selenom Gomez, a Bieber je prije viđan s Mirandom Kerr.

Medije i društvene mreže preplavila je vijest da je glumac Orlando Bloom (37) udario pjevača Justina Biebera (20) u restoranu na Ibizi.

Povod svađi su, kako se čini, njihove bivše djevojke. Orlando Bloom zabavlja se s "Justinovom" Selenom Gomez (22) nakon što je prekinula s Bieberom, a Justin Bieber provodio se s Orlandovom bivšom suprugom Mirandom Kerr s kojom se sprijateljio nakon razvoda.

Njezinu je "vruću" fotografiju u bikiniju jučer objavio na Instagramu zbog čega je, čini se, Bloomu prekipjelo, piše Hollywood Life.

Mediji i društvene mreže preplavile su informacije o tučnjavi u restoranu na Ibizi u kojem su bili i Paris Hilton, Lindsay Lohan i Diddy.

Na Youtubeu je objavljena snimka u kojoj se vidi naguravanje, ali nije vidljivo da je Bloom zaista i udario mladog Biebera koji mu je, navodno, u prolazu dobacio: "Bila je dobra", aludirajući na model Victoria Secreta Mirandu Kerr.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Foto: Reuters/Pixsell

>>Justin Bieber novi model za donje rublje Calvin Klein?

>>Bieber gađao jajima susjedovu kuću i nije se pojavio na sudu. Evo što je 'dobio' za kaznu

Komentara 2

Avatar butcher
butcher
12:04 30.07.2014.

Izuzetno vazna vijest za danasnjicu nadomak globalnom sukobu )))))

US
USA
22:24 31.07.2014.

Ni svi novci svijeta ne mogu promijeniti cinjenicu da je Bieber white trash. Da ga ovako obucenog zatekne moj susjed u svojem vrtu, upucao bi ga bez pardona, pazeci naravno da si ne osteti Escaladea hi, hi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije