Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Monty Phyton

Predstavom u londonskoj areni O2 završili zajedničku karijeru

Monty Python photocall - London(left to right) Eric Idle, John Cleese, Terry Gilliam, Michael Palin and Terry Jones from Monty Python at a photocall before their series of live dates which start at the O2 Arena.Philip Toscano Photo:
Foto: Press Association/Pixsell
1/3
21.07.2014.
u 16:10

Ulaznice za njihovu zadnju predstavu prodane su za 43 sekunde, a njen prijenos u kinu gledali su i Hrvati

– Smiješna mi je pomama obožavatelja za našom zadnjom predstavom, ali sam i počašćen što toliko ljudi želi vidjeti starce kako se glupiraju – rekao je John Cleese nakon što su ulaznice za njihovu jučerašnju predstavu "Monty Python Live (mostly)", zadnju takvu koju su izveli phytonovci na okupu, u londonskoj areni O2 prodane za 43 sekunde.

Predstavu, koja se uživo prenosila i u hrvatskim kinima Cineplexx u Zagrebu i u Splitu, sastavili su od najboljih skečeva iz "Letećeg cirkusa Montyja Pythona" koji se emitirao od 1969. do 1974.

Phytonovci – John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, Terry Jones i Michael Palin – zajedno imaju 361 godinu i tvrde da više neće biti sličnih povrataka te da odlaze u povijest.

>>Zvijezda Monty Pythona Beckhamu: Baš si papak, prepao si se žabe

>>Poslušajte: Nakon 'tisuću godina' Monty Pythonovci objavili novu pjesmu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije