Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prirodna ljepotica

Mislili su da je riječ o Photoshopu, a onda su se nemalo iznenadili: Ovako je Khloe ušutkala hejtere!

khloe kardashian
Foto: Instagram
28.07.2015.
u 12:10

Slavna sestra Kardashian još je jednom dokazala da se zna nositi sa zlim jezicima...

Jedna od najslavnijih sestara na svijetu, Khloe Kardashian, osvanula je na naslovnici Complex Magazina i pokazala svoje zavidno tijelo u koje je uložila mnogo truda i odricanja. 

Atraktivnu fotografiju sa snimanja lijepa Khloe objavila je na svom Instagramu, a nije dugo trebalo da na fotku reagiraju dežurni dušobrižnici koji su posumnjali u autentičnost fotografije.

Svim onim skepticima koji smatraju da je fotografija previše retuširana jer na njoj Khloe izgleda nevjerojatno dobro brzo je odgovorila bez dlake na jeziku.

– Ovu fotku objavljujem za sve hejtere koji mi ne priznaju svakodnevno vježbanje iako je ono očigledno. Slika slijeva originalna je snimka koja je retuširana. Da, koža je glađa i sjene su maknute, no mislim da izgledam dobro i bez toga. Prihvaćam svoje mane – poručila je Khloe svim dušobrižnicima.

Otkrila je i da ju je na snimanje nagovorila sestra Kim Kardashian koja joj je bezuvjetna podrška u svemu što radi i koja joj ulijeva najviše samopouzdanja.

 

>>'Ona je moja cura, žena. Vjerujem da ima šanse da se pomirimo'

>>Khloe Kardashian ne može se rastati od Lamara jer je nestao

Komentara 11

DŠ__
16:39 28.07.2015.

Nevjerojatni su naši mediji. Usvojili izraz "hejteri", a ovdje nitko nikoga ne mrzi. Nekomu ova dama nije simpatična, ali daleko je to od mržnje. No mediji ne bi bili mediji da stvaraju zlu krv. Sramota!

MR
MRUDante
18:52 28.07.2015.

"Jedna od naslavnijih sestara na svijetu" Hvala gdična Buva što ste mi u dom doveli ovu iznimno kvalitetnu i nadasve slavnu osobu od koje moja i sva ostala djeca u HR mogu naučiti kako postati kvalitetna osoba i zaposliti sese kao novinar u VLu. Vaš doprinos novinarstvu je nemjerljiv!!!!!! Hvala od srca još jednom!!!!!!!!

Avatar TheJack
TheJack
04:11 29.07.2015.

Jojjjj . sto nemam pozadinu vecu od bivseg SSSR-a???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije