Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tamarina mezimica

Prava mala jet – setterica: Slatka Sophia na pet odmora u pet mjeseci života

sophia ecclestone
Foto: Instagram
1/7
27.08.2014.
u 09:25

Preslatka Sophia, kćerkica Tamare Ecclestone, očito je savladala vještinu poziranja za selfie, pri čemu se vjerojatno ugledala i na svoju slavnu mamu...

Preslatka Sophia, kćerkica Tamare Ecclestone, očito je savladala vještinu poziranja za selfie, pri čemu se vjerojatno ugledala i na svoju slavnu mamu. Tamara se stoga stalno hvali svojom malom slatkicom na Instagramu, a ovih dana cure se odlično provode na Ibizi.

Petomjesečna djevojčica uživa s poznatom majkom i tatom. Iako je Tamara više puta izjavila kako želi da njena kći bude odgojena na normalan način, malenoj je ovo peti odmor u pet mjeseci života. Može se zaključiti da je Sophia prava mala jet-setterica.

>>Naslijedit će milijarde, ali tvrdi: Ne treba djeci dati sve što žele

Komentara 2

Avatar Trpimir
Trpimir
11:33 27.08.2014.

Koji smisleni zivot..

Avatar reference
reference
18:46 27.08.2014.

Slatka Sophia na pet odmora u pet mjeseci života...zato jer je od tamare . po cemu je ona to "slatka" . ustvari veoma ruzno dijete da ne kazem beba. moja kcer je imala crnu kosu I zelene oci dok je ova ispod prosjecna cak "ugly". jos ako bude ljepotica na djeda I metar I zilet bit ce super

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije