Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Freedom, freedom!

Pozornica poput lave: Beyoncé i Kendrick Lamar 'zapalili' BET Awards

Beyonce i Kendrick Lamar nastupaju na BET Awards
Foto: Reuters
1/9
27.06.2016.
u 14:00

Uz pratnju gosta iznenađenja repera Kendricka Lamara (29) i specijalne efekte dima i iskri pod intenzivnim crvenim reflektorima pripremili su zabavni spektakl

Pop diva Beyoncé (34) otvorila je sinoćnju dodjelu BET Awards i oduševila prisutne u Los Angelesu izvedbom nove pjesme "Freedom".

Uvod u nastup bila je audiosnimka govora "I Have a Dream" Martina Luthera Kinga, u kojem borac za ljudska prava naglašava važnost slobode i potrage za srećom. Dinamičan nastup hita s albuma "Lemonade" pratila je pomno isplanirana koreografija.

Uz pratnju gosta iznenađenja repera Kendricka Lamara (29) i specijalne efekte dima i iskri pod intenzivnim crvenim reflektorima pripremili su zabavni spektakl. 

 

Inače, ove godine Beyoncé i Lamar oboje su izdali nenajavljene albume koji se dobro plasiraju na glazbenim ljestvicama.

U 20 kategorija 16. dodjele BET Awards nagrađeni su brojni umjetnici, glumci i sportaši.

>> Beyoncé zbog 'Daddy Lessons' dobila podršku country glazbenika

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije