Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trijumf

Poznatim Carltonovim plesom proslavio pobjedu koju je čekao 10 godina!

alfonso ribeiro
Foto: Youtube (screenshot)
1/7
27.11.2014.
u 09:21

Alfonso Ribeiro i njegova partnerica Witney Carson pobjednici su 19. sezone američkog "Plesa sa zvijezdama"

Glumac Alfonso Ribeiro poznatim Carltonovim plesom iz serije "Princ s Bel Aira" proslavio je pobjedu u američkoj verziji "Plesa sa zvijezdama".

Ribeiro i njegova partnerica Witney Carson pobjednici su 19. sezone, a svi američki mediji hvale ih kao zaslužene pobjednike.

– Ostvario sam svoj desetgodišnji san – radosno je komentirao pobjedu 43-godišnji Ribeiro te s partnericom još jednom izveo legendarnu plesnu točku.

 

Sudjelovanje Alfonsa Ribeira u ovoj sezoni showa vratilo je gledatelje pred male ekrane, a i za samog je glumca i plesača predstavilo velik izazov. Naime, Alfonso se u jednoj od emisija ozlijedio energično izvodeći poznati Carltonov ples, no unatoč jakim bolovima u preponama i križima, izdržao je do kraja, ostvarivši dugogodišnji san.

Podržao ga je i sam Will Smith, koji je osim što je putem Facebooka pozvao na glasanje, kolegi čestitao njihovom zajedničkom fotografijom iz serije.

 

 

>>Sjećate se Carltona i njegovog plesa? Vratio se i pleše bolje nego ikada

>>Ekipa 'Princa s Bel Aira' ponovno na okupu

>>Konačno! Nakon dva desetljeća izveo poznati Carltonov ples

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije