Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svega 36 godina

Poznati oskarovac pronađen mrtav!

malik
Foto: Doug Peters/Press Association/PIXSELL
14.05.2014.
u 09:10

Redatelj je nagrađen Oscarom za dokumentarni film "U potrazi za Sugar Manom" 2013. godine. Policija je odbila iznijeti pojedinosti smrti, no isključila je nasilnu smrt

Slavni redatelj Malik Bendjelloul (na fotografiji desno) umro je u utorak navečer u Stockholmu u 36. godini, javlja CNN. Redatelj je nagrađen Oscarom za dokumentarni film "U potrazi za Sugar Manom" 2013. godine. Policija je odbila iznijeti pojedinosti smrti, no isključila je nasilnu smrt. 

Njegov slavni dokumentarac pratio je dva južnoafrička novinara koja nastoje otkriti što se dogodilo s američkim folk glazbenikom Sixtom Rodriguezom, koji je bio popularan 70-ih godina u Južnoj Africi, iako je ostao nepoznat u Sjedinjenim Državama. Malik Bendjellou rođen je 1977. godine u gradiću Ystadu.

Komentara 1

Avatar adeodatus
adeodatus
09:54 14.05.2014.

Da nije hipervitaminiza?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije