Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trendi djevojke

Ove poznate Hrvatice već su započele svoju ljetnu avanturu!

poznate hrvatice
Foto: Kolaž
1/9
06.07.2015.
u 11:05

Anamarija Asanović, Korana Gvozdić, Andrea Andrassy, Ecija Ivušić i Mara Bratoš otvorile sezonu ljetnih popusta u Martimexu

Ljeto je vrijeme kada sve djevojke intenzivnije razmišljaju o njezi svoga tijela i izgledu,  jer upravo vrijeme godišnjih odmora je ono kada žele zablistati u punom sjaju. Zagrebačka parfumerija Martimex  idealan je odabir svih trendi djevojaka koje su svoga saveznika u ljepoti i njezi pronašle u Martimexu, jer na jednom mjestu nalazi se i dekorativna i preparativna kozmetika renomiranih vrhunskih kozmetičkih brandova.

 Mlade dame poput Anamarija Asanović, Korana Gvozdić, Andrea Andrassy, Ecija Ivušić i Mara Bratoš sve kozmetičke preparate prije odlaska na more upravo su pronašle u Martimexu i time najavile početak tradicionalnog „Ljeta u Martimexu“ kojim je otvorena sezona ljetnih popusta i akcija. Kupnjom određenih proizvoda iz Martimex asortimana svaki kupac na dar dobit će atraktivne poklone-  kozmetičke torbice, večernje torbice, torbe za plažu  i slično poznatih svjetskih brendova Versace, Moschino, Dsquared, Lacoste, Escada i brojnih drugih.

>>Anamarija Asanović i Ana Gruica sudjelovale u otvorenju prvog Senzoričkog parka za djecu

>>Ne znamo koja nam je ljepša: Jelena ili Ecija?

Komentara 3

Avatar Ironman0105
Ironman0105
21:15 06.07.2015.

Koja je to od navedenih poznata, i po cemu?

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
15:44 07.07.2015.

uvijek iste

Avatar h.hulkic
h.hulkic
11:21 06.07.2015.

Već????Još malo pa će jesen!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije