Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
modni događaj

Počeo Schwarzkopf Cro A Porter: Koja vam je dama najbolje odjevena?

cro a porter
Foto: PIXSELL
1/32
26.03.2015.
u 21:49

Večeras je počeo 25. po redu Schwarzkopf Cro A Porter na koji su stigle brojne poznate osobe

Severina, Maja Šuput, Doris Pinčić Rogoznica, Danijela Martinović, Vlatka Pokos, Sanja Doležal... Samo su neke od poznatih dama koje su stigle na prvu večer 25. po redu Schwarzkopf Cro A Porter-a.

Severina se tako pojavila u crnoj čipkanoj haljini, a kombinaciju je upotpunila cvjetnim dokoljenicama. Danijela Martinović odabrala je bijelu haljinu, dok je njezina kolegica Maja Šuput poglede plijenila u pripijenoj plavoj haljini s dubokim dekolteom.

Glumica Doris Pinčić Rogoznica oduševila je, pak, s dugačkom rozom haljinom.

>> Dokaz je moći i utjecaja nositi nešto sa same piste

Komentara 1

DU
Deleted user
23:52 26.03.2015.

Koliko ima tih revija? Sad je schwartzkop cro a porter, ima i dreft fashion week, pa bipa revija, možda bude i konzum sponzor, pa Bandić week....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije