Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrabar istup

Poznata manekenka iznenadila priznanjem: Rođena sam kao dečko

Geena Rocero
Foto: Twitter
1/13
19.08.2014.
u 13:53

Manekenka Geena Rocero kaže kako je dugo živjela u strahu da će je netko otkriti

Manekenka Geena Rocero iznenadila je iskrenim priznanjem da je rođena kao dječak. Poznata američka manekenka filipinskog podrijetla 12 godina gradila je uspješnu karijeru modela za donje rublje.

– Bila sam paranoična kako će me otkriti svaki dan. Ni moja agencija nije znala za to. Bila sam puna straha, što ako ljudi saznaju, to bi mi moglo uništiti karijeru – ispričala je 30-godišnjakinja.

Njen menadžer također nije bio upoznat s tom činjenicom te je podržao Rocero rekavši kako je jako hrabra zbog javnog istupanja.

Geena je rođena kao dječak u Manili u radničkoj obitelji i kaže kako se nikad nije osjećala kao dečko ni kao gay dečko. U 15 godini, uz potporu obitelji, započela je transformaciju u ženu. Sa 17 godina odselila je u San Francisco kako bi se pridružila majci, gdje nitko nije znao njenu prošlost, a i na ulaznoj vizi pisalo je da je ženskog spola.

No iako njeni klijenti nisu bili upoznati s njenom promjenom spola, muškarcima s kojima je ulazila u veze uvijek bi rekla istinu, no to je nailazilo na različite reakcije.

Rocero je sada suosnivačica Gender Proud kampanje, kojom se potiče osviještenost u borbi za prava transseksualnih osoba.

>>Bivši vojnik promijenio spol, postao musliman i oženio se

>>Zaljubili se pa oboje promijenili spol!

>>Određuje ih stvarni rod, a ne spol

Komentara 12

Avatar MK
MK
15:15 19.08.2014.

XY bio, XY ostao... Transformacija cega se dogodila - spola ili izgleda? ...Ovaj clanak se zasnuje na jednoj opce nemetnutoj laži! Pitem se cemu mi to koristi da se sam lažem i da ovaj clanak tako prihvatim kako je napisan?

TR
Trnjanec
18:08 19.08.2014.

Lijepa djevojka.

Avatar OHJOOOOOOJ
OHJOOOOOOJ
16:29 19.08.2014.

Ne bih bio s takvom "ženom" nikada. Eventualno da mi prijeti apsolutna samoća ^^ dobro bih razmislio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije