Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Impresivno

Poznata komičarka smršavjela čak 22 kilograma!

rosie o'donnell
Foto: Twitter
18.04.2014.
u 15:00

Rosie O'Donnell pohvalila se na svom Twitteru svojim novim izgledom, uz komentar kako je uspjela postići svoju idealnu težinu...

Rosie O'Donnell pohvalila se na svom Twitteru svojim novim izgledom, uz komentar kako je uspjela postići svoju idealnu težinu. Impresivno, jer Rosie je skinula punih 22 kilograma. Način života odlučila je promijeniti iz korijena nakon što je doživjela teški srčani udar 2012. godine.

Komičarka je dvije godine poslije dokazala da je održala obećanje, smršavjela je 22 kilograma. Obožavatelji su je pohvalili zbog uloženog truda, a ona je zaključila da će nastaviti sa zdravim životom.

>>Rosie O'Donnell i njena partnerica Michelle dobile kćer Dakotu

Ključne riječi

Komentara 1

YU
yurkov
13:07 19.08.2015.

Prije je bila debela i ružna, a sada, manje debela ali i dalje ružna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije