Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bolno priznanje

Poznata glumica priznala: Dvaput sam bila silovana

Evan Rachel Wood
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
29.11.2016.
u 10:21

Evan Rachel Wood u razgovoru za Rolling Stone rekla je kako u svijetu u kojem živimo ne smijemo šutjeti o ovakvim stvarima.

U intervjuu koji je dala za časopis Rolling Stone glumica Evan Rachel Wood otvoreno je pričala o svom privatnom životu i u razgovoru je otkrila da je dva puta bila žrtva silovanja. 

– Žrtva sam silovanja. Prvi put me silovao dečko s kojim sam bila u vezi, a poslije mi je to učinio vlasnik jednog kafića. U današnjem vremenu i svijetu u kojem živimo ne smijemo šutjeti o ovome. Ne s obzirom na stanje u kojem je naš svijet, pun zadrtosti i seksizma – rekla je 29-godišnja glumica poznata po ulogama u filmu "Hrvač" i seriji "Westworld". 

Evan kaže da je u mladosti bila žrtva psihičkog i seksualnog zlostavljanja i nije željela dodatno o tome pričati. Vjeruje da je tada bila jako ranjiva jer joj nije bilo jednostavno priznati da je biseksualka. 

>>Prekinuli zaruke Marilyn Manson i mlada glumica Evan Rachel Wood

Komentara 5

Avatar nekakav
nekakav
10:36 29.11.2016.

što to nije prijavila onda? ovako, svi naknadno dobivaju pamet. neki sa 80 godina prvi put o sebi otkrivaju neke nove stvari. i sad da mi to vjerujemo.. pa baš i ne bi. inače je postalo jako moderno pričati dati da si bio silovan. u zadnje vrijeme nema žene, pa sve više i muških, koji sa takvim iskazima izlijeću. nikog ne imenuju, ovu je zgazio neki gazda kafića... treba reagirati odmah, kad se to dogodi. a to niti jedna od ovih nije napravila. trebale su prvo postati velike zvijezde, poznate, bogate. pa su onda tek dobile sjećanje, da su jednom protiv svoje volje ušle u krevet sa nekim. koji im je btw usput otvarao vrata na filmu, kazalištu, pozornici... ljudi teško shvaćaju da nitko ništa ne radi badava. ženu/muškarca se voli par mjeseci, kasnije je sve samo život. kazniti prestupnike, ali i lažne optužbe.

SA
samograd
11:08 29.11.2016.

Izgleda da Svetošumski selebovi imaju novi trend .Natječu se tko će što kasnije prijaviti zlostavljanje od strane rodbine i roditelja .

Avatar maxist
maxist
10:58 29.11.2016.

Karijera u padu, pa se "progovorilo" ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije