Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Duga pauza

Poznata glumica otkrila zašto nije glumila četiri godine i kako joj je Hollywood okrenuo leđa

Michelle Pfeiffer
Foto: Ralf Succo/DPA/PIXSELL
1/3
29.03.2017.
u 14:32

Michelle Pfeiffer nije htjela birati između posla i vremena provedenog s djecom, na kraju je, kaže, postala toliko izbirljiva kad su uloge u pitanju da joj nitko nije htio dati posao

Michelle Pfeiffer zadnje četiri godine povukla se iz javnosti i odbijala je glumiti, a Hollywood joj je na kraju okrenuo leđa i redatelji joj nisu nudili uloge

Zadnji film snimila je 2013. godine s Robertom De Nirom, a sada se jedna od najseksepilnijih glumica Hollywooda vraća u velikom stilu.

U siječnju je premijerno prikazana drama "Where is Kyra?", a do kraja godine izlaze i filmovi "Mother" i "Murder on the Orient Express" i tim povodom glumica je dala intervju za časopis Interview i otkrila zašto je pauzirala od glume i kako je došlo do toga da je redatelji ne žele.

- Nisam izgubila ljubav prema glumi jer na setu se uvijek osjećam kao kod kuće. Više sam uravnotežena kada radim. Ali zadnjih godina mi je bilo važno da budem s djecom i uvijek sam se pitala koliko me dugo neće biti kod kuće, hoće li moj raspored biti usklađen sa životom moje djece... Jednostavno sam postala toliko izbirljiva da me nitko nije htio više zaposliti. I vrijeme je jednostavno proletjelo - iskreno je priznala Pfeiffer.

≥≥10 sjajnih glumaca koji nikada nisu osvojili nagradu Oscar

≥≥Glumila je Jagodinku u 'Varljivom letu '68', evo što je radila od te uloge i kako danas izgleda

Ključne riječi

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
23:03 29.03.2017.

meni je ona bila uvijek super glumica njezina uloga catwoman mi je zakon.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije