Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BESPRIJEKORAN IZGLED

Poznata glumica mami uzdahe i na pragu 60-ih

Sharon Stone
Foto: Press Association/PIXSELL
1/3
20.10.2016.
u 11:55

Zvijezda koja je prije skoro četvrt stoljeća svima oduzela dah u erotskom trileru "Sirove strasti" ovih dana snima na plaži u Malibuu scene novog filma "A Little Something for Your Birthday"

Iako se već bliži sedmom desetljeću života, Sharon Stone (58) i dalje izgleda fenomenalno. Zvijezda koja je prije skoro četvrt stoljeća svima oduzela dah u erotskom trileru "Sirove strasti" ovih dana snima na plaži u Malibuu scene novog filma "A Little Something for Your Birthday". Kamere su je uhvatile kako s kolegom Jasonom Gibsonom igra odbojku na pijesku.

U novom filmu uz Bond djevojku

Sharon je besprijekornim tijelom i kondicijom na kojoj bi joj pozavidjele i puno mlađe kolegice, pokazala zašto je još uvijek svrstavaju u jednu od najljepših glumica na svijetu.
Inače, u filmu "A Little Something for Your Birthday" osim nje glumi i Bond djevojka Famke Jansen, ali i Ryan Lochte, američki plivač koji je nedavno kažnjen nakon što je na Olimpijskim igrama u Riju s kolegama lagao da su ih opljačkali na benzinskoj crpki.

 

>>Sharon Stone: Guza mi je kao sir, nije mi se dalo ići u teretanu

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
14:04 20.10.2016.

"erotski triler"?...Je li doticni milla ikada vidio taj film?

UH
UHROAP2
13:46 20.10.2016.

proslo svrseno vrijeme

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije